Fortfarande sjuk.

Hejsan.

Jag har inte orkat skriva nåt för att kroppen känns som en minus pol o sängen som en plus pol på magneter,,,, om ni fattar va jag menar.

Men ska iaf skriva lite nu när man känner sig lite bättre. Har blivit en pluspol för tillfället så sängen repellerar mig just nu. Men snart blir jag minus igen... ( roligt att associera med magneter ).

Nej det var allt känner ändringarna i polariteten nu =).

Ha d

Mother fucking throat.

Hejsan.
Har börjat bli lite sjuk nu. Fryser som fan, lite ont i halsen osv osv. Men sitter nu med en filt o en kopp te o kollar på stargare SG-1 sista säsongen.

Blir ju typiskt att man ska bli sjuk just nu, när man måste dra till Arbetsförmedlingen imorgon o skriva in sig.

Japp jag är arbetslös nu. Men kanske inte allt för länge, Sist jag blev av med jobbet så tog d 3 veckor sen fick jag nytt =).

Nej ska lägga mig på soffan o lägga på en extra filt så man slutar frysa.

Krya på mig själv =)

Första dagen på året.

Hej allihopa.

Jag blev inte ensam igår,,,, men inte rätt person. Men lika glad är jag för d.

Åkte in till stan ist med marie.(gamle trogne fest marie) till peter.?.?.?
Där var jag kanske i 2 timmar när jag kom på......PETRA, hon bor ju i stan=). Ringde upp henne o gissa vad. Hon var på fest i samma område, o hon hade också tråkigt, Så vi smed planer. Blev till sist att jag gick o möte upp henne på hälsobacken o vidare hem till några kompisar till henne. Bong o tom, ( riktigt trevliga nissar). Där satt vi o drack galliano shots o cider o dylikt fram till kvart i 12. Sen kom ciggarer o skumpa fram, o gången ner mot harrys började =). Det var (ganska fina raketer).... läs: JAG BRYR MIG INTE OM RAKETER....
sen dansade vi o jag åkte hem med tåget runt kvart över 2. Somnade på tåget.... OVANLIGT VA. Blev väckt av personalen som typ ...: öhhh måste du sova här =). Så gick hem o nu är jag vaken =).

Ha d kram

RSS 2.0